God Jul Denise önskar Denise

Nu är den beställd! Kände att det var dags att uppgradera min utrustning och började med ett nytt kamerahus. Är så glad och förväntansfull.. Jag måste varit riktigt snäll i år! =) Håll därför utkik efter min gamla kamera som kommer säljas snart. God fortsättning på er!


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
God Jul!

Ha en fantastisk dag, mys ute i stugorna och ta hand om varandra!


· Kommentera ·
Allmänt 1 kommentarer
Alma in the studio!

Finaste Alma i sin sidenklänning! Min kompis Hanna Björkstedt dotter.Gå gärna in och kolla fler bilder på hennes blogg och hemsida.http://www.bjorkstedt.com


· Kommentera ·
Fotografering Porträtt 0 kommentarer
2012-12-12

Hej! Idag har varit en mycket härlig dag. Jag har varit iväg och fotat lite lägenheter och pulsat i snön för att hitta den bästa vinkeln. Såg dessa underbara snöflingorna hos en av säljarna jag var hos. Kunde inte motstå att fota. Jag köpte även en trisslott idag, i och med detta unika datum och jag vann =) Lucky day! Har även en annan plåtning på G så ser framemot det. =)


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
Same same but different!· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
Experiment!

Fick lite inspiration av en kompis som tagit liknade bilder så jag ställde upp studion hemma och testa mig fram. För att var första gången tycker jag det blev hel ok. Vad tycker du? Fler bilder kommer.


· Kommentera ·
Allmänt 1 kommentarer
Vackra snöflinga!· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
Julklappstips!

I dag har det varit ett riktigt vinterväder =) lyckliga jag som tycker om det. Är insnöad och bussarna går inte. För dig som behöver tips på julklappar så tycker jag att du ska boka en fotografering och ge bort! Gå in på min hemsida lissertfoto.se om du vill se fler bilder. Det är bara att ringa eller maila. =) Ha en fortsatt mysig kväll!


· Kommentera ·
Allmänt 3 kommentarer
Glad advent!

Hoppas ni myser ordentlig på fösta advent! -9 grader sol och en hel del snö, kan inte bli bättre. Har varit med och assisterat Hanna B idag på en plåtning. Så bilder kommer senare på hennes hemsida www.bjorkstedt.com Ha en fin kväll!


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer